311 poze   8824 vizite
Albume
A cateii   SASHA-ciobanesc de Bucovina   TIMBO-ciobanesc de asia centrala OFER PENTRU MONTAAAAA CRESCATORI DIN TARGU-NEAMT si din imprejurimi AAAAAAAA CUMPAR____AAAAAAB contactC Iepuri 2016   1 Prezentare matca BERBEC GERMAN      BG femela nr 1 neagraa      BG femela nr 2 galben-mantulat         primul cuib 14-03-16      BG femela nr 3 neagra vanduta      BG femela nr 4 havana-mantulat vanduta      BG femela nr 5 agouti DE VANZARE         cuib 16 mai         primul cuib 24-01-16      BG femela nr 6 frosty         primul cuib 12-03-16      BG femela nr 7 galbena DE VANZARE         16-08-16         26-03-16      BG femela nr 8 frosty      BG femela nr 9 galbena         BG femela nr 10 agouti         BG femela nr 11 isabel         BG femela nr 12 galbena         BG femela nr 13 chinchila      BG mascul nr 1 havana      BG mascul nr 2 chinchila      BG mascul nr 3 thuring VANDUT      BG mascul nr 4 negru      BG mascul nr 5 agouti      STANDARDUL RASEI   2 Prezentare matca NEOZEELANDEZ      Femela nr 1      Femela nr 2      Femela nr 3      Mascul nr 1   3 Prezentare matca REX-DALMATIAN      Femela numarul-1      Femela numarul-2         primul cuib 13 mai      Femela numarul-3      Mascul numarul - 1   4 Prezentare matca REX-TRICOLOR      Femela numar 1      Femela numar 2      Mascul numar 1   5 Prezentare matca ALBASTRU WIENEZ      Femela numaru 1      Femela numaru 2      Mascul numaru 1   6 Prezentare matca FLUTURE GERMAN      FG femela nr 1      FG mascul nr 1   7 Prezentare matca URIAS GERMAN GRI      UGG femela nr 1      UGG femela nr 2      UGG mascul nr 1CCUUUUMPPAARRR BLANIITEEE DEEEE IEPURI SAU ALTE ANIMALED lasati aici ce aveti de vanzareE noua volieraF porumbei 2017   1 voiajori VARIETATI   2 jucatori de galati   3 rotati   4 standard romanesc   5 voiajori stil vechi   6 jucatori de botosani   7 voltati indieni   8 voiajori germani   9 jucatori de ardeal      10 romaniG AAAAAAAA CUMPARRRR URGEEEEENTTTT_AAAAAAAAAH Gaini   1 Prezentare matca MII DE FLORI      A Varietate AURIU-PORTELAN   2 Prezentare matca PLYMOUTH ROCK BARATI PAUNIINFORMATIIII   TRATAMENTE IEPURI   TRATAMENTE PORUMBEI      impotriva salmonelozeiJ FAZANIPentru Piatra NeamtVANZAAAREEE sau SSCCCHIIIMMBBB

membru din 13 octombrie 2009

STANDARDUL RASEI

STANDARDUL RASEI
Grila de evaluare
Forma corpului și tipul - 20 puncte
Greutatea - 10 puncte
Părul - 20 puncte
Capul - 15 puncte
Urechile - 15 puncte
Culoarea - 15 puncte
Sănătate și îngrijire - 5 puncte

1. FORMA CORPULUI ȘI TIPUL
Corpul este lat, masiv, îndesat dar nu bleg. Trunchiul apare scurt, lat în umeri, cu partea din spate bine definită și rotunjită. Ceafa este scurtă, puternică și cu partea gâtului scurtă. Picioarele sunt scurte, drepte și foarte puternice. Iepuroaica este ceva mai fină, totuși trebuie să aibe și ea o formă a corpului masiv O gușă nu prea mare, corect formată, este permisă la femele.
2. GREUTATEA
Greutatea minimă este de 4,50 kg, greutatea normală 5,50 kg, greutatea maximă 9 kg.
Evaluarea greutății
De la 4,50 kg - 7 puncte
de la 7.75 kg - 8 puncte
de la 5.00 kg - 9 puncte
între 5.50-9.00 kg - 10 puncte
3. PĂRUL
Puful este foarte dens și are un păr bun, egal peste tot, nu prea aspru. Lungimea părului este de cca. 4 cm. Urechile sunt bine acoperite cu păr.
4. CAPUL
Capul este un cap specific de berbec, care trebuie să fie bine definit atât la mascul, cât și la femelă. Trebuie să fie scurt, cu fruntea și partea botului late și cu un nas puternic curbat (nas acvilin) și zona obrajilor este bine dezvoltată. Ochii sunt mari și nu băgați înauntru.
5. URECHILE
Prezintă la bază mărgele (coroană) bine dezvoltate și impreunate, sunt purtate pe ambele părți ale capului în formă de potcoavă, în mod tubular, cu deschizătura spre interior. Urechile sunt late, cărnoase și bine rotunjite la capete. Lungimea este între 38 si 45 cm.
6. CULOAREA
Toate culorile în afara celei argintii sunt acceptate. Sunt valabile cerințele coloristice reprezentative fiecărei rase, la culorile gri și galben sunt valabile caracteristicile generale.
7. SĂNĂTATE ȘI ÎNGRIJIRE
Vezi caracteristici generale.
8. DEFECTE UȘOARE
Corp întins, cap și coroană imperfectă, gât lung, urechi puțin subțiri sau pliate, piele lăsatș, o gușa mai mare, ușoare defecte ale culorii. Din punct de vedere coloristic sunt permise defectele prezentate în caracteristicile generale. Orice abatere de la caracteristicile generale.
9. DEFECTE GRAVE
Deformări corporale. Formă a capului imperfectă, coroană nedefinită, una sau ambele urechi ridicate temporar. Mai puțin de 38 cm și mai mult de 45 cm lungimea urechilor, puțin puf, urechi subțiri sau pliate, gușă prea mare, blană prea scurtă. Din punct de vedere coloristic sunt valabile defectele stabilite în rasele de pornire sau în caracteristicile generale. Orice abatere de la caracteristicile generale.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.